onsdag 25 maj 2022

Utställningsresultat

Så var vi äntligen igång igen efter en lång paus. Senast vi ställde ut var i September 2019 så lite ringrostiga. Flera av hundarna har heller aldrig varit på utställning med allt vad det innebär. Två helger i rad har vi varit iväg och resultaten är jag väldigt nöjd med. Först Svenska Whippetklubbens utställning i Smålandsstenar. Dömde gjorde rasspecialist och whippetuppfödare Inger Andersson (kennel Shahnadir) 

Resultat: Tassimore Nocciola Exc och 3a i Juniorklass med jättefin kritik. Tassimore Love Affair Exc oplac i en stor Juniorklass, men skötte sig jättefint i ringen. Tassimore Geisha Exc och 4a i Unghundsklass med jättefin kritik. Tassimore Danceline Exc men oplac i öppenklass, hennes mamma Gazolin Ticket To Ride vann öppenklassen med UK/CK. I finalen vann mor och dotter Lilly och Lovis (Tassimore Avalanche) BIS-par. 

Sen två dagars utställning i Hässleholm. Dag 1 SKK. Domare Bengt Åke Bogren. Tre kullsyskon från Chokladkullen ställdes i Unghundsklass. Tassimore Tassimore Lion Exc och 3a i klassen, Tassimore After Eight Very good och 4a i klassen, Tassimore Noblesse Exc och 4a i klassen. Tassimore Peach Blossom Exc oplac i Öppenklass. 

Dag 2 Svenska Vinthundsklubben. Domare rasspecialist och whippetuppfödare Ingrid Krah-Hiermann (High On Emotions) Tassimore Geisha Exc och 4a med CK i Unghundsklass med mycket fin kritik. Tassimore Danceline Exc men oplac i Öppenklass. Så dagens stjärna Gazolin Ticket To Ride vinner öppenklassen igen med CK, Bästa tik med CERT. Slår sen till med BIR och slutligen BIS-4 i finalen 🥳🎉

Lite blandade bilder nedan